Geplaatst door: Festivak Belgie

Wij kijken terug op een geslaagd event

Begin deze maand vond Festivak 2018 in Mechelen plaats. Wij als organisatie kijken terug op een geslaagd Festivak 2018 met in totaal 4.451 bezoekers. Wil jij hier volgende jaar ook (weer) bij zijn? Volgend jaar zal Festivak plaats vinden in Nederland en wel op 6 & 7 November in de Brabanthallen in s'-Hertogenbosch.

Mocht je willen weten wat je hebt gemist of de presentaties die je bezocht hebt nog een keer terug willen kijken? De presenties van de sprekers tijdens Festivak die we mogen delen staan online en zijn terug te vinden onder het programma.
 

1.000 eventprofessionals tijdens Festivak Invites.

Een van de hoogtepunten van de beurs was Festivak Invites. De spetterende netwerkavond waar de eerste beursdag mee werd afgesloten. Ruim 1.000 eventprofessionels hebben een bezoek gebracht aan Festivak Invites. Naast al deze bezoekers willen we ook graag alle partners en toeleveranciers bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om van Festivak Invites een onvergetelijke beleving te maken.

Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar Creative Rental Solutions. Onder het motto: "Everything Made Possible" heeft CRS een onvergetelijke indruk achtergelaten bij ons en het publiek. ook op zoek naar een productie firma gespecialiseerd in audio-techniek en een evenementen firma met expertise in belichtingstechniek? Met meer dan 16 jaar ervaring ondersteund CRS de klant optimaal bij de uitwerking en integratie van een volledige productie, startend van een idee, gevolgd door een 3D plan, naar de uiteindelijke productie.

Voeg reactie toe