Beursvloer

Dé vakbeurs voor grootschalige evenementen!

Festivak | 13 & 14 november | Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch

Wat kijken we ernaar uit om met de hele evenementenbranche het buitenseizoen af te sluiten op 13 & 14 november 2024 in de Brabanthallen. Het belooft weer een inspirerende editie te worden, met een prachtig en compleet aanbod aan toeleveranciers, een imponerende lijst aan sprekers, een knallende brancheborrel en nog veel meer.

Kortom: op Festivak vind je de contacten, inspiratie en oplossingen om jouw event tot een onvergetelijk succes te maken! Zorg dat jij erbij bent in november!

Voor elk type organisator

Of je nu organisator of promotor bent van corporate events, festivals, culturele evenementen, sportevents of beurzen en congressen; op Festivak vind jij de nieuwe ideeën en partners om jouw evenement(en) kwalitatief hoogstaand neer te zetten. Daarnaast zijn er voor exploitanten van horeca of andere leisure-faciliteiten en (lokale) overheden eveneens genoeg contacten en inspiratie op te doen.

Groot aanbod aan event-oplossingen

250+ exposanten

Groot aanbod event oplossingen

Laat je verrassen door (toe)leveranciers op het gebied van afvalverwerking, decor, standbouw, licht, geluid, podia, techniek, verhuur en catering. Maar ook over cashless betalen, online media, databases, mobile- & emailmarketing, websites en apps is alles te vinden. Dus pak die kans en laat je inspireren, enthousiasmeren en adviseren over nieuwe mogelijkheden.

Bekijk de exposantenlijst

Up-to-date in 1 of 2 dagen

40 topsprekers uit de branche

Up to date in 1 of 2 dagen

In 3 verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgd door diverse experts: van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie - je kiest zelf gemakkelijk de lezing van jouw voorkeur en niveau. Zo kun je dus alle benodigde kennis in een of twee dagen opdoen en daarmee direct aan de slag gaan!

Bekijk het programma

Wissel ervaringen uit

Duizenden event professionals

Wissel ervaringen uit

Op Festivak staat netwerken centraal en kom je makkelijk in contact met vele soorten organisaties en professionals uit de evenementenbranche. Zo krijg je direct inzicht in wat welke oplossingen van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie. Want wat geeft er nou betere inzichten dan ervaringen, ideeën, aanbevelingen of misschien wel toekomstige samenwerkingen?

Bekijk het bezoekersprofiel

Gratis tickets

Bezoek Festivak en maak van jouw event(s) een groot succes!

Wil jij tot in de puntjes verzorgde evenementen neerzetten waar mensen nog lang over napraten? Op Festivak vind jij alle (toe)leveranciers, inspiratie en inzichten om jouw bezoekers te verrassen! Sluit samen met je vakgenoten het buiten evenementenseizoen af, mis het niet!

MELD JE GRATIS AAN

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over het bezoeken van Festivak? Jill staat voor je klaar!

Jill Oomen
jill@ogz.nl
+31(0)40–280 84 02

Jill beantwoordt al je vragen