Waarom bezoeken?

Festivak is de vakbeurs voor de evenementenbranche. Maar dat is niet de enige reden waarom je dit event niet mag missen. Wij noemen er nog een paar:

 • Ontdek een groot aanbod aan event-oplossingen
  Festivak is de beurs waar bedrijven en instellingen hun producten en diensten op het gebied van afvalverwerking, decor, standbouw, licht, geluid, podia, techniek, verhuur en catering presenteren. Maar tevens vind je er alles over cashless betalen, online media, databases, mobile- & emailmarketing, websites en apps. Dus pak die kans en laat je inspireren, verrassen en vrijblijvend adviseren over nieuwe mogelijkheden.
   
 • Helemaal up-to-date in een of twee dagen
  In 3 verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgt door diverse experts: van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie - je kiest zelf gemakkelijk de lezing van jouw voorkeur en niveau. Zo kun je dus alle benodigde kennis in een of twee dagen opdoen en daarmee direct aan de slag gaan!
   
 • Ga in gesprek, krijg advies en wissel ervaringen uit
  Op Festivak staat netwerken centraal en kom je makkelijk in contact met vele soorten organisaties en -professionals uit de evenementenbranche. Zo krijg je direct inzicht in wat welke oplossingen van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie. Want wat geeft er nou betere inzichten dan ervaringen, ideeën, aanbevelingen of misschien wel toekomstige samenwerkingen?