Geplaatst door: Festivak Nederland

Van Der Linde & Nijhof Special liquors

Over Van Der Linde & Nijhof

Pure passie voor kwaliteitsdranken. Dat kenmerkt Van Der Linde Nijhof. Wij vinden dat drank goed, lekker en van de allerhoogste kwaliteit moet zijn. En we gaan de hele wereld af op zoek naar deze bijzondere dranken met een perfecte kwaliteit.

Onze Missie

Wij gaan voor jou op zoek naar de mooiste diamanten, de stralendste goudklompjes en de prachtigste parels die er maar bestaan in de wereld van de dranken. Want die dranken willen wij delen met de rest van de wereld. Ze zijn bijzonder, speciaal, vol van kwaliteit en perfectie en zijn een geweldige gift. Wij zijn er voor de festivals die zijn klanten echt iets speciaals willen bieden. Speciaal… en van hoogwaardige kwaliteit. Ook hebben wij een festivaltak waar wij de hoge kwaliteit kunnen bieden op het gebied van zwak-gedestilleerde private labeling dranken en pre-mix gin tonic die wij om kunnen toveren tot de perfect serve.

Special Liquors

Alleen het beste is goed genoeg. Wij weten wat een rum, gin of likeur bijzonder maakt. Pure verwennerij, dat is wat wij willen meegeven. Duur? Dat valt reuze mee. Wij leveren kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij gaan voor de mooiste smaken én de beste service. Dat is wat ons onderscheidt van de rest. Wij denken graag met uw wensen mee en helpen uw ondersteunen met promotiemateriaal.

Voeg reactie toe