theme header

Thema's

Connecting the dots

Het thema ‘Connecting The Dots’ staat voor de vele complexe verbindingen waaruit ieder succesvol evenement wordt opgebouwd. Het draait dus om de verbindingen tussen de organisatoren, de bezoekers en de toeleveranciers. Maar ook de verschillende elementen die allemaal moeten samenkomen voor een geslaagd evenement.

Lees meer

Innovatie

Geen enkele editie van Festivak kan zonder innovaties en innovatieve bedrijven. Natuurlijk bieden veel van de 250 standhouders verspreid over de beursvloer diverse nieuwe producten, tools en inzichten, maar dit jaar zullen een groot aantal innovaties gebundeld worden op één plein.

Het Noviteitenplein heeft een centrale plek op de beursvloer en is gebouwd rondom de imposante structuur van Konligo, een start-up die meteen in het eerste jaar van hun bestaan al de ‘world exhibition stand award winner’ werden.

Lees meer

 

Locatie

Al 23 jaar is Festivak de toonaangevende vakbeurs op het gebied van grootschalige evenementen. De locaties die worden geëxposeerd zullen zeker in de smaak vallen bij organisaties van grootschalige meetings en congressen. Klik op onderstaande link voor een overzicht!

Lees meer

Marketing

Om zoveel mogelijk te voorzien in ieders behoeften, is er een grote variatie aangebracht binnen zowel de exposanten als de sprekers van Festivak. Het thema marketing is hierin een niet te missen onderwerp. Een event inzetten als marketingtool is een steeds belangrijker wordende asset voor bedrijven.

Eventorganisatie is één ding. Maar hoe zorg je er als eventorganisator voor dat je event zoveel aandacht krijgt dat het een ook dit jaar weer een topeditie wordt? Met andere woorden: hoe creëer je een buzz? Daar besteedt Festivak dit jaar eveneens aandacht aan. 

Lees meer

Veiligheid

Op jaarbasis bezoeken honderdduizenden mensen één of meerdere evenementen. De veiligheid van evenementenbezoekers, en van het festivalpersoneel, is een absolute voorwaarde voor een geslaagd evenement. Om evenementen ordelijk en veilig te laten verlopen, moet met allerlei aspecten rekening worden gehouden. Met enerzijds operationele veiligheid op de werkvloer en anderzijds online veiligheid via social media of door inzet van big data komen actuele zaken aanbod op de beurs.

Lees meer