Locatie

Al 23 jaar is Festivak de toonaangevende vakbeurs op het gebied van grootschalige evenementen. Dat betekent niet dat het tweedaagse event alleen gericht is op festivalorganisaties - ondanks dat de naam dat misschien wel doet vermoeden. De locaties die worden geëxposeerd zullen zeker in de smaak vallen bij organisaties van grootschalige meetings en congressen. Hieronder vind je een aantal goede voorbeelden.

Brabanthallen/ Libema
De Brabanthallen/ Libema zijn naast de gastheer van Festivak, ook vertegenwoordigd met een eigen grote stand en Viplounge. De Brabanthallen dienen tijdens Festivak natuurlijk als beurshal, maar zijn ook perfect geschikt voor congressen en gelijksoortige events. Je zou daarom kunnen zeggen dat het tijdens Festivak zichzelf als veelzijdige locatie promoot. 

Convention Bureau Gelderland
Het Convention Bureau Gelderland heeft de handen ineen geslagen met een aantal Gelderlandse toplocaties. Convention Bureau Gelderland, Het Nederlands Openluchtmuseum, het Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers’ Zoo en Hotel Papendal delen een stand en laten hierin zien dat samenwerken ontzettend belangrijk is voor succes. De drie unieke en bijzondere locaties zijn individueel sterk in de organisatie van diverse (zakelijke) evenementen maar kunnen elkaar ook enorm versterken binnen de organisatie van een groot evenement waar beleving voorop staat.

Locatie tours
Dit jaar worden voor het eerst de  Netwerk Tours georganiseerd tijdens Festivak. Het werkt als een silent disco: je zet een koptelefoon op en schakelt met de andere deelnemers naar dezelfde frequentie. Een groep van 20 personen loopt langs verschillende stands. Elke standhouder geeft een pitch die over de silent disco koptelefoon te horen is. Geen gedoe meer met slecht hoorbare sprekers en teveel ruis op de achtergrond. Tijdens deze locatietour wordt je langs een selectie van locaties geleid en heb je achteraf natuurlijk de kans om de exposanten te spreken. Wees er snel bij, want de tour wordt iedere dag voor een selecte groep gehouden.

Exposanten