Geplaatst door: Festivak Nederland

The Fungroup

Festivak en The Fungroup is al vanaf jaargang 1 liefde op het eerste gezicht. Sinds jaar en dag lopen we hand-in-hand.We zouden het kunnen vergelijken met 50 jaar terug in de tijd gaan. Wanneer mensen elkaar ontmoetten op folklore kermissen op gezellige dorpspleinen. Het gaat om de tijd waarin plezier gemaakt werd, ontspanning belangrijker werd en waarbij met een eerste kus in een botsauto de liefde opbloeide. Deze tijd willen we bij The Fungroup terughalen met een eigen gloednieuwe botsautobaan in het gamma. We willen zo de liefde tussen de event sector en de botsauto's weer aanwakkeren.

Dit doen we dankzij de aanschaf van prachtige nieuwe botsautowagens op een botsautobaan met 1001 mogelijkheden. We bedoelen hierbij dat bij The Fungroup alles mogelijk is.

Zo kunnen de botsauto's niet enkel worden ingezet als botsautobaan, maar bieden we het product veel breder aan. We maken er een sfeervol verlichte rolschaatspiste van in de zomer, in de winterperiode vormen we deze om naar een ijsbaan. Maar ook een restaurant, feestlocatie of DJ-set-up behoort tot de mogelijkheden.

Dit alles wordt in thema gezet met een gepersonaliseerde banner in de achterwand waardoor alles mogelijk wordt. Bovendien zijn ook de verlichting en frontpanelen thematiseerbaar.

Het grote pluspunt aan deze botsauto's is dat de opbouwtijd slechts 3 uur tijd in beslag neemt dankzij een uitrolsysteem van de vloer en uitklapbare panelen. Hetgeen indrukwekkend is voor een baan van 12 bij 22 meter.

Deze botsauto's ga je niet terugvinden op kermissen, waardoor ze altijd beschikbaar zijn voor events. Hierdoor dus zeker ook te zien op Festivak 2020!

The fungroup

Voeg reactie toe