The Festivak Experience

Immerse Yourself

Festivak staat altijd garant voor spektakel, maar dit jaar gaan we - in samenwerking met onze partners - nog een hele grote stap verder. In 2019 komt Festivak namelijk met iets nieuws, iets spectaculairs, iets gigantisch! Er wordt een hele hal gewijd aan te gekke innovatieve belevingen waar exposanten hun producten kunnen laten zien. Dus: Immerse Yourself in de Festivak Experience hal.

Meld je nu gratis aan!

 

 

The Black-box

Als een vliegtuig neerstort, zoek dan naar de oranje black-box. Dit is namelijk het epicentrum waar alle vluchtinformatie wordt opgeslagen. Laat het epicentrum van hal 3 nou precies dezelfde naam hebben en laat deze hal net zo kleurrijk zijn. De black-box is tijdens Festivak hét middelpunt waar je moet zijn als je alles wilt weten over de nieuwste visuele technieken, zowel 2D als 3D. Hal 3 van de Brabanthallen wordt één grote demoruimte met lasers en special effects, waar de nieuwste video-mapping technieken geshowcased worden en waar exposanten een 3D-booth presenteren – denk aan virtual- reality maar dan zonder bril.

Toro Mobile Stage 2.0

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, het is TORO MOBILE STAGE 2.0! De nieuwe totaaloplossing voor pleinfeesten, braderieën, festivals en andere events. De TORO MOBILE STAGE 2.0 is een overdekt podium met een high-end kleedkamer en een productie-office. Bovendien is de mobile stage 2.0 uitgerust met een state-of-the-art geluidsysteem, een complete lichtshow en een flink aggregaat. Dit geavanceerde mobiele podium zal te zien zijn in de Festivak Experience in hal 3.

Partners

  

prg

 

Backstage

dtl

layhgo

Arental

  

  gigant

Layhgo