Yourticketprovider

Yourticketprovider

Stap 1. Zet het event online

Maak een gratis account aan en start vandaag nog met online tickets verkopen. Design eenvoudig (meerdere soorten) tickets en ticketshops en neem de bezoekers mee in de beleving van jouw event.

Stap 2.  Beheer en promoot de ticketverkoop

Bekijk altijd en overal de realtime statistieken van jouw ticketverkoop via de organisatoren app van Yourticketprovider. Segmenteer jouw bezoekers met unieke ticketing & marketing tools en benader hen met doelgerichte campagnes. Meer tickets verkopen? Gebruik onbeperkte kortingscodes, verschillende prijscategorieën en bijproducten voor een optimale ticketverkoop.

Stap 3. Voorkom lange rijen bij de entree

Scan eenvoudig honderden tickets per uur met onze scan app (beschikbaar voor Android en IOS). De scan app kan zowel papieren tickets als mobiele tickets scannen. Voor grote events bieden wij een volledig scan systeem aan die ondersteund wordt met een entreemanager vanuit Yourticketprovider.

Stap 4. Analyseer de marketing strategie

Bekijk en vergelijk alle data van jouw events met elkaar in één overzicht. Krijg meer inzicht in de ticketverkoop, de bezoekers en de conversie. Evalueer jouw piekverkoop en campagnes aan de hand van overzichtelijke sales- en bezoekers rapporten.