XLNT Operations

https://www.xlnt-operations.com

Standnr: Noviteiten Plein - 64

XLNT Operations

XLNT Operations Revolutionizing Transactions

Elektronischgeldinstelling (EGI)

Als vrijgestelde elektronischgeldinstelling, met registratienummer R131231 bij de Nederlandsche Bank, mogen wij digitaal geld en waarde gerelateerde transacties beheren en afwikkelen.

Bekijk hier onze animatie:https://vimeo.com/358792824

Financiële voordelen

Lagere kosten voor uw organisatie door het werken met een eigen ecosysteem. Geen cumulatie van transactiekosten waardoor hogere marges.

Financiële zekerheid

Om alle waarde en financieel  gerelateerde transacties te borgen werkt XLNT Operations als onderdeel van de EGI eisen, samen met een aan haar gelieerde Stichting Cliëntgelden 4ALL1 Payment Services.

Online / Offline platform

Belangrijk is dat wij een ecosysteem aanbieden wat zowel in een open als gesloten omgeving functioneert, dit zowel in een offline als online situatie.

Accountancy

Onze uitgebreide rapportage mogelijkheden leveren u niet alleen de gebruikelijke overzichten en aansluiting voor uw administratie, maar wij kunnen ook zeer gedetailleerde informatie uit de data halen (BI).

Support

Naast de software en hardware die wij leveren om van uw evenement een succes te maken, kunnen wij u ook ondersteunen met de inzet van onze specialisten en medewerkers.

XLNT-Operations B.V.

Splitting 7

9202 LC Drachten

t:   +31 (0) 85 0292400