Work Secure

Work Secure

Voor festivals, concerten en evenementen verhuren wij duurzame mobiele camera-units.

Het 180 graden breedbeeld van de camera-units geeft een ruim overzicht over het terrein. Elke unit is uitgerust met twee professionele Bosch bewakingscamera’s. Met de aanwezige P.T.Z. (Pan Tilt Zoom) camera kunt u 360° draaien, inzoomen en identificeren, terwijl u met de andere camera het overzicht behoudt.  

Door gebruik te maken van de nieuwste software, heeft u dag en nacht de meest optimale HD-beeldkwaliteit en bent u altijd verzekerd van 24/7 beveiliging.

Door in te loggen op de mobiele camera-units kunt u live meekijken met de camera’s. Handig om het overzicht te bewaren of om snel te reageren op situaties. De camerabeelden die vanuit de cameramast worden opgenomen en opgeslagen, kunnen worden gekoppeld aan zowel een door ons geleverde meldkamer of een alarmcentrale naar keuze.

Wilt u de mobiele camera-units toch verplaatsen? Dat is geen enkel probleem. Door de zelfstandige werking van de units op zonne-energie zijn deze niet afhankelijk van een stroomaansluiting. En dus 100% duurzaam.