Wifi4Rent

Wifi4Rent

Vandaag de dag is een internetverbinding voor veel evenementen noodzaak. Maar vele locaties, met name "Greenfield" locaties, zijn op plekken waar een vaste internetverbinding niet of nauwelijks bestaat. Vaak hoort daarbij ook nog een slechte mobiele dekking of beperkte (data) capaciteit, wat voor vele organisatoren een onwerkbare situatie oplevert.

Om toch een 100% betrouwbare snelle internetverbinding te kunnen gebruiken levert WiFi4Rent tijdelijke internet via satelliet. En wel op elke locatie in Nederland maar ook daar buiten. De verbinding kan worden geleverd bij of op de productie unit of geïnstalleerd op een nabijgelegen locatie en vervolgens draadloos doorgegeven op het terrein. En na deze oplevering stopt onze dienstverlening niet. We blijven (op afstand) de situatie monitoren. Al is de ervaring dat internet via satelliet een zeer betrouwbare oplossing is, er bestaat, voor de zekerheid, toch de optie de inzet van een twee aparte satelliet verbinding. Daarnaast leveren wij voor Live Streaming een up-link met een gegarandeerde bandbreedte.

Naast internet op locatie bieden wij een scala aan bekabelde- en draadloze netwerkoplossingen.

Zo is een computernetwerk te gebruiken voor diensten zoals:

·         Betaalterminals (PIN en Creditcard)

·         VoIP-telefonie (Calamiteiten telefoon)

·         CCTV-camera bewaking (live en opgenomen)

·         Printers (A4 & A3 in kleur)

·         Werkplekken (Tablet, laptop & desktop)

 

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de evenementen branche. Door die ervaring kunnen we meedenken in het oplossen van de ICT meest uiteenlopende uitdagingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij tijdelijke Internet voor uw evenement kunnen leveren.