VanDerEng BV

VanDerEng BV

PROFIEL

VanDerEng is al 125 jaar vooraanstaand producent en expert in kunststoffen, bedrukking en identiteitsartikelen.

Als het bedrijf achter o.a. www.muntjesfabriek en www.polsbandjesfabriek.nl  zijn wij ook een van de grootste producenten van evenementenartikelen. Door het volledig geautomatiseerde productieproces, maar altijd met de hoogste menselijke kwaliteitscontrole, levert VanDerEng veel sneller dan wie ook de hoogste kwaliteit polsbanden en consumptiemunten.

 

UNIEK

Het begon met een uniek concept: de Polsbandjesfabriek. Met onze industriële mogelijkheden produceren wij polsbandjes met eigen full-colour ontwerp dezelfde werkdag. En zonder start- of instelkosten. Dit concept werd doorgevoerd naar breekmunten, spuitgietmunten en startnummers. Door als enige producent alles in eigen huis te vervaardigen, plus unieke digitale bedrukkingstechnieken, maakt VanDerEng de snelste, betrouwbaarste en meest flexibele aanbieder.

 

VOORDELEN

Door voordelig kleine aantallen toch gemakkelijk met eigen ontwerp te kunnen bestellen, waren onze webshops direct het adres voor kleinere evenementen en horeca. Gaandeweg kwamen daar ook de grotere evenementen bij. Door sneller en flexibeler te leveren dan gebruikelijk, met de hoogste kwaliteit en persoonlijke service, is VanDerEng leverancier van vele festivals, evenementlocaties, voetbalstadions, beachclubs etc.

 

CONTACT

Mocht u meer willen weten over wat VanDerEng in huis heeft voor uw evenementen? Kijk dan op: www.vanderengfabriek.nl of neem contact op met de Commerciële Binnendienst van VanDerEng: 088 881 0800 / info@vandereng.nl.