Van Vugt Event Products BV

Van Vugt Event Products BV

Van Vugt Event Products is één van de toonaangevende groothandels in de Benelux op het gebied van vouwbaar en stapelbaar meubilair, tafellinnen en andere gerelateerde producten voor de evenementen- en horecabranche.

Na ruim 20 jaar ervaring in de evenementen- en horecabranche zijn Leon en Ronnie van Vugt in 2003 gestart met de verhuur van professionele partytenten. Gaandeweg hebben wij het assortiment uitgebreid met vouwbaar & stapelbaar meubilair, tafellinnen en andere branche gerelateerde producten. Sinds 2007 hebben wij de verkooptak opgesplitst in een nieuwe groothandel, onder de naam Van Vugt Event Products.

Onze missie

Kwaliteit, maatwerk, snelheid en scherpe prijzen: dat zijn onze uitgangspunten. Van Vugt Event Products wil bijdragen aan uw succes door kwalitatief hoogwaardige en toonaangevende (op maat gemaakte) producten snel en consistent te leveren voor een eerlijke prijs.

Als familiebedrijf zijn we gegroeid met de filosofie dat een kwalitatief product alléén niet voldoende is. Onze kracht ligt in de combinatie van een kwalitatief goed product, snelle levertijden en vooral: een persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om een verhuurbedrijf, school, horecaonderneming of evenement: wij luisteren naar uw wens, adviseren en stellen alles in het werk om u tijdig van dienst te zijn met het juiste product.