Van Overbeek Sanitair BV

Van Overbeek Sanitair BV

Verhuur

Van Overbeek Sanitair is gespecialiseerd in de verhuur van sanitaire voorzieningen. Onze producten worden in huis geproduceerd en staan voor duurzaamheid. Door te blijven inspelen op de wensen van de klant is een ruime capaciteit ontstaan en kunnen wij tot op de dag van vandaag voor elke situatie de juiste sanitaire oplossingen bieden. De opgedane kennis wordt continu geïntegreerd in de nieuwe producten.

Onze producten bestaan uit toiletten, douches, urinoirs, wastafels of combinaties hiervan. De producten zijn ontwikkeld om makkelijk te plaatsen op verschillende locaties. Voor lange en korte periodes, grote of kleine capaciteit, wij vinden altijd een oplossing voor u. Samen bekijken we welk product het beste aansluit bij uw wensen.

Service

Naast het huren van de bovengenoemde producten is het ook mogelijk de kwaliteit van het product te waarborgen, de hygiëne en de frisse beleving van het toiletbezoek, door het inzetten van servicepersoneel. Zij zijn aanwezig om hiervoor zorg te dragen zolang een cluster open is. Ook zorgt dit team ervoor dat alle producten continu aangevuld worden. 

Projecten

Door de jaren lange ervaring hebben wij laten zien dat we een goede partner zijn in het realiseren van sanitaire oplossingen. Of het nu gaat om het tijdelijk uitrusten van een gebouw met douches, toiletten en een kleedruimte, of de realisatie van een klant specifieke unit, Van Overbeek heeft alle kennis en expertise in huis om uw project tot een succes te maken.