Van Deurzen Heftrucks

Van Deurzen Heftrucks

Totaalleverancier op het gebied van intern bedrijfstransport

In 1986 werd Van Deurzen Heftrucks opgericht in het Brabantse Budel. Sindsdien is het familiebedrijf uitgegroeid tot de totaalleverancier op gebied van intern transport dat het nu is. Gestart met het leveren van heftrucks, maar inmiddels uitgegroeid tot serieuze speler op de machinemarkt. De grote variatie aan machines als heftrucks, hoogwerkers en veegmachines zorgen dat er Ɣltijd een mogelijkheid te bieden is.

Daarbij moet ook zeker de eigen service- en monteursafdeling worden genoemd, die ver gaat in het leveren van service en onderhoud. Door alle jaren ervaring en de telkens toegevoegde (technische) kennis, kunnen er altijd mogelijkheden en alternatieven worden aangedragen die een klant verder helpen. Het advies is ongekend en wordt door klanten erg gewaardeerd.

Als leverancier en importeur van Agrimac ruwterreinheftrucks kunnen we een uniek product leveren. Deze ruwterreinheftrucks zijn ideaal om de zwaarste werkzaamheden in de zwaarste weeromstandigheden uit te voeren. Tent- of geluidsmateriaal vervoeren over zandpaden? Geen probleem! Podiummateriaal over een tentvloer transporteren zonder schade te rijden? Doet 'ie!

Met verschillende modellen, masten en voorzetapparatuur kunnen wij een product leveren dat volledig aan jouw wensen en werkzaamheden is aangepast! Wil je het zelf ervaren?

Kom voor meer informatie zeker naar onze stand!