Van der Linde & Nijhof dranken

http://vdln.eu

Standnr: 384

Van der Linde & Nijhof dranken

Van der Linde & Nijhof dranken presenteert zich sinds 2005 op de markt van sterk alcoholische dranken. Indertijd gestart met de dropwodka Dark Mark en inmiddels doorgegroeid tot een partij die haar klanten landelijk en internationaal voorziet in een uitgebreid en groeiend assortiment aan hoogwaardige producten en service tegen een scherpe prijs. Zowel uit eigen ontwikkeling als agentschappen.

 

Wij zijn gespecialiseerd in PET Shooters, ideaal voor festivals. PET is een kunststof geschikt voor het dragen van alcoholische dranken. PET is licht en  onbreekbaar. Daarmee wordt glasschade- en afval voorkomen.

 

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot Private Labeling. Wilt u een specifieke drank helemaal eigen maken en laten aansluiten op uw evenement , dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij denken graag met u mee om te komen tot uw eigen, ideale 'Event-shooter'.


Flexibiliteit en ‘korte lijntjes’ zijn een belangrijk aspect en de kracht van onze strategie. Door te luisteren, snel te schakelen en goed in te spelen op de behoeften van de klant streven wij het beste resultaat na. Dit doen wij samen met een club loyale relaties die wij in de jaren om ons heen hebben verzameld. Nazorg en service vinden wij belangrijk. Leveringen vinden plaats op korte termijn.

 

Om de eindverkoop te stimuleren voorzien wij in een breed scala aan promotiemiddelen. Van ludieke gadgets, promotie­materiaal en kleding tot de Flexbar en promotiewagens.

 

 

Wil de klant iets anders, dan kan er met ons altijd over gesproken worden!