TVKAR.nl

TVKAR.nl

Snel, flexibel en kwalitatief hoogstaande producten, geleverd voor gegarandeerd de laagste prijs, dat is waar wij voor staan! Wij zijn toonaangevend als het gaat om het leveren van mobiele LED-schermen voor evenementen en daarom zijn deze eigenschappen essentieel voor ons. Er is voor ons geen formaat te groot en geen enkele locatie te gek.

Onze experts hebben zoveel ervaring, dat wij onze hoge servicegraad kunnen garanderen. En dat niet alleen, met zoveel expertise in huis kunnen we de kosten laag houden. Daarom kunnen we ook de laagste prijs garanderen. Of het nu om één of om meerdere schermen met cameraregistratie, regie en geluid gaat, TVKAR staat garant voor een professionele bijdrage aan je congres, bedrijfsfeest, productpresentatie of elk ander soort evenement. Binnen een uur kunnen onze mobiele LED-schermen operationeel zijn, dit geldt voor onze complete range LED-schermen van 6 t/m 60m²

De ontwikkelingen in de LED-technologie staan allesbehalve stil. TVKAR investeert continu om bij te blijven in alle ontwikkelingen. Zo hebben we onlangs geïnvesteerd in nieuwe LED-schermen met een zeer scherpe pixelgrootte van 3 mm, uniek voor outdoor schermen.