TripService

TripService

TripService combineert ruim 20 jaar ervaring in realisatie van internet oplossingen, verkeerskundige kennis, ervaring met ontsluiten en verrijken data en het koppelen met navigatie-serviceproviders. Hierdoor zijn wij in staat om complexe databronnen te presenteren in eenvoudig te gebruiken dashboards in diverse toepassingen. Inzicht, analyse en sturing zijn kernwoorden voor de oplossingen die wij realiseren voor onze opdrachtgevers.

Wij werken bij onze diensten met de meest gebruikte navigatiesystemen, waardoor wij een bereik hebben van ruim 75% van de navigatiemarkt in Nederland.

Bezoekers van evenementen worden door onze producten volledig ontzorgt in mobiliteit en bereikbaarheid. Of het nu gaat om een parkeerkaart, OV-ticket of zelfs een kluisje bij het festival. Via onze Mobility Portal is alles met één druk op de knop te regelen. Organisatoren en evenementenlocaties geven we inzicht in de bezoekersstroom van en naar het evenement door middel van ons Event Traffic Dashboard. Met realtime sturing komen bezoekers niet vast te staan in het verkeer. Mocht je een tijdelijke parkeerplaats gaan inrichten in een weiland? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat tijdelijke voorzieningen goed in de kaarten van onze navigatiepartners staan.

 

Menukaart TripService