Ter Haar Tentenverhuur

Ter Haar Tentenverhuur


Om wat voor reden u ook samenkomt, of wat u ook organiseert, het belangrijkste is dat uw evenement een groot succes wordt en iedereen tevreden is. Tentenverhuur ter Haar is een vertrouwde naam. We koppelen degelijkheid aan een moderne werkwijze. Kwaliteit, sterke stormvaste constructies en veiligheid staan voorop: zo zijn al onze constructies berekend volgens de DIN EN 13782 norm.
Tenten vanaf 5 meter tot 30 meter breed
We leveren creatieve ideeën en zijn gewend om onze klanten op maat te bedienen. Uw wens is onze verplichting en daarop concentreren we ons consequent.


Kwaliteit is het uitgangspunt van Tentenverhuur ter Haar.

Voor elk project en binnen elke discipline van het bedrijf. We maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Wij bieden u de zekerheid van een veilige, schone accommodatie.
De bouwtechnische eisen voor de accommodaties en tenten van Tentenverhuur ter Haar zijn vastgelegd in een bouwboek, berekend volgens de nieuwst geldende norm DIN EN 13782. Hierin vindt u de afmetingen, constructies en specificaties per tent of accommodatie: van wat er in een tent aan gewicht mag worden gehangen tot aan de belasting.
Alles is berekend voor een veilig gebruik tot een windbelasting van 100 km per uur. (Vanaf 120 km per uur mogen er zich geen personen meer in de tent bevinden). Ook staat beschreven hoe de verankering of de ballast dienen te zijn. Wat betreft de (brand)veiligheid voldoet het tentmateriaal aan de NEN-norm 8020-41.
Tevens zijn we lid van de branchevereniging voor tentenverhuurbedrijven TVD. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eisen die er aan ons gesteld worden.

 

Tentenverhuur ter Haar beschikt over een eigen zeilwasstraat en een zijpanelen wasmachine. Zo zorgen we ervoor dat de tent bij elke opdracht keurig voor de dag komt, zodat uw evenement een  perfecte uitstraling heeft.
Tentenverhuur ter Haar houdt het graag overzichtelijk. Daarom houden we alles in eigen hand. We beschikken over voldoende vrachtwagens en heftrucks die afgestemd zijn op de locatie, ondergrond en benodigde accommodatie. We werken graag met een strakke planning en een heldere deadline.