Tentenzo Events BV

Tentenzo Events BV

Een Tentenzo Campingshop hoort op iedere festivalcamping aanwezig te zijn!

Tentenzo, de specialist als het aankomt op overnachten tijdens meerdaagse evenementen. 
Campingshop - Air & Electric - Charge-it! - Toss Up tenten - Casa di Campagna.

Campingshop:
Ons complete assortiment is samengesteld naar de wensen (en eisen) van de bezoekers. Het motto is dan ook 'Alles waar jij aan dacht hebben wij voor je meegebracht'. 
Het zal de bezoekers aan niets ontbreken zodat zij onbezorgd kunnen genieten van het evenement. 
Als je denkt aan een Campingshop, denk dan niet alleen aan tenten, luchtbedden en slaapzakken maar ook aan lensvloeistof, condooms, zonnebrand en hygiëne-artikelen voor de vrouw.

Air & Electric:
Nu is het mogelijk om lucht en stroom op festival-campings aan te bieden! Dit door gebruik te maken van units van Air & Electric. 
Deze kunnen verspreid over de camping geplaatst worden. Er kan gekozen worden uit: betaald en gratis uitgifte (de klant betaald of het evenement). 
Bij gratis voor de bezoekers kan er ook gekozen worden voor branding in de huisstijl van het festival, dit doormiddel van Heras-banners of een eigen (houten)constructie.

Charge-it:
Wie kan er nog buiten zijn telefoon? Als de batterij leeg gat zal iedereen op zoek gaan naar een oplaadpunt. Maar wat als er geen stopcontact beschikbaar is of als je er een stopcontact gevonden heb maar daar niet wilt rondhangen zolang je lader ingeprikt zit?
Dan kom je even langs Charge-it voor een PowerBank. De Powerbank met een capaciteit van 4000mAh laad je telefoon zorgeloos op.

Toss Up tenten:
Nieuw in ons assortiment zijn de Toss Up tenten van 'Casa di Campagna'. 
Deze onderscheiden zich in veel opzichten van de reeds in de handel zijnde tenten.
Snel op te zetten en in te pakken;
Te leveren in de stijl van festival;
Verhuur en verkoop mogelijk.

Casa di Campagna:
Dit is een merk om rekening mee te houden. In het assortiment zitten oa. tenten, slaapzakken, luchtbedden, kussens en toiletartikelen. Het complete assortiment is te personaliseren! (vraag naar de mogelijkheden). 

Bezoek ons op Festivak op beurs-stand nummer 303.
We ontmoeten u graag om de mogelijkheden te bespreken.