Swanenberg IJzer Groep

Swanenberg IJzer Groep

Voor een goed verloop van elk evenement, vormen een stevige ondergrond en tijdelijke aan- en afvoerwegen met de juiste rijplaten op de werkplek een solide fundament. Leg de perfecte basis met de stalen, kunststof of polyester rijplaten en houten draglineschotten van Swanenberg IJzer Groep. U vindt ze in uiteenlopende afmetingen en dikten, al dan niet voorzien van trekgaten. En altijd direct uit voorraad leverbaar, of u nu rijplaten wilt huren of kopen.

Swanenberg rijplaten VVEM

Stalen rijplaten

Logistieke oplossingen voor elk evenement

Van concerten en festivals tot sportevenementen: voor een goede bereikbaarheid en een veilig begaanbaar terrein, weiland of stadspark heeft Swanenberg de juiste ondergrond in huis. Onze stalen rijplaten die u ook kunt huren vinden hun weg naar toonaangevende festivals over de hele wereld. Creëer in een handomdraai solide en veilige voetgangerspaden, calamiteitenwegen en parkeergelegenheid zonder het terrein te beschadigen. Onze rijplaten beschermen niet alleen bij de ondergrond en het materiaal erbovenop, maar zijn ook ideaal als logistieke oplossing bij festivals, popconcerten en andere grootschalige evenementen. Kies voor rijplaten met trekgaten voor een eenvoudige handeling. Een rijplaat zonder trekgaten beschermt de kwetsbare ondergrond volledig en voorkomt moddersporen. Zo kunnen bezoekers zich altijd makkelijk en veilig over het terrein verplaatsen.

Swanenberg rijplaten event

Kunststof rijplaten

De kunststof rijplaten van Swanenberg die u ook kunt huren zijn handzaam en makkelijker te hanteren dan stalen rijplaten. Niet voor niets vinden onze rijplaten van kunststof vaak hun weg naar kleinere, binnenstedelijke infraprojecten. Ze doen bijvoorbeeld dienst als tijdelijk fietspad, maar zorgen ook voor bescherming van het straat- en klinkerwerk. Ook voor kleinschalige festivals of evenementen vormen kunststof rijplaten een goed en betrouwbaar alternatief voor de stalen rijplaat.

Swanenberg kunststof rijplaten

Draglineschotten

Onze houten draglineschotten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en worden veelal geproduceerd van azobéhout. Dankzij deze zeer harde en duurzame houtsoort weerstaan onze draglineschotten met gemak de grootste draglines met zware rupsbanden. Ideaal als basis voor tijdelijke bruggen bij festivals en andere evenementen.

Swanenberg draglineschotten brug

Transport

Dankzij onze grote voorraden en meerdere vestigingen kan Swanenberg razendsnel stalen, kunststof of polyester rijplaten leveren tegen een scherpe prijs. Het transporteren, uitleggen, weer opnemen en afvoeren is ons op het lijf geschreven, dankzij onze vakbekwame mensen en machinerie, waaronder radiografisch bestuurbare kranen en flexibele shovels. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om rijplaten die u wilt huren, zelf af te halen.

Swanenberg rijplaten kraanwagen

Voor passend advies of rijplaten op maat kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via  +31 486 469 120 of rijplaten@swanenberg.com

www.rijplaten.com