Stroverhuur.nl

Stroverhuur.nl

Uniek in Nederland: Stroverhuur!

Al jaren lang verzorgd Stroverhuur.nl de aankleding met kleine pakken stro bij grote en kleine evenementen in Nederland en België.

Het mooie aan dit concept is dat u geniet van de mooie decoratie op uw evenement maar u niet met de balen stro achter blijft. We komen de balen na afloop weer bij u ophalen, ook als de balen nat of kapot zijn. U heeft hier zelf geen zorgen van.

We hebben veel ervaring met het inrichten van locaties met stro. We kunnen u dan ook hierin prima adviseren. Ook kunnen we als een van de weinigen ons stro brandvertragend en gecertificeerd impregneren! Bij vele indoorlocaties (zoals bijvoorbeeld grote evenementenhallen) is dit een pré.

Bent u op zoek naar aankleding voor uw evenement? Denk eens aan stro, met stro kunt u op zeer veel manieren aankleding verzorgen.

Denk aan een kerstmarkt, de zitjes in de kerststal, als decoratie langs de kant, of de ijsbaan in de buurt, die wel een zachte omheining kan gebruiken. Stro zorgt voor veel sfeer, maar biedt ook zit mogelijkheden. Leuk in zomer en winter, op grote en kleine evenementen.

Uw tuinfeest leuk aankleden en gelijk wat extra zitruimte, met strobalen creëert u dit in een handomdraai. Eventueel is aankleding voor de strobalen bij te huren.

We kunnen nog vele andere leuke opties aandragen:

  • Als meubilair, dit wordt veel gedaan bij trouwfeesten en levert een ontzettend mooi beeld op.
  • Bij uw sportevenement en krijg hiermee een unieke uitstraling.
  • Ter afscherming bij bijvoorbeeld een zeepkistrace.
  • Ter decoratie bij markten en braderieën en u zult zeker een goede indruk maken!

We kunnen de strobalen bij u op locatie bezorgen en weer ophalen. Hiervoor geldt een minimum van 40 strobalen, indien u de balen wilt afhalen, kunt u het aantal zelf bepalen.

Ook voor grotere aantallen bent u bij ons aan het goede adres.

Indien u graag gebruik wilt maken van onze strobalen stuur ons dan a.u.b. een email of vul het contact formulier op onze site in. U ontvangt van ons een passende offerte.