Striethouldt Catering

Striethouldt Catering

Spraakmakende concepten in de sfeer en stijl die bij jou past! Dat verzorgen wij graag! Elk moment is uniek en vraagt om maatwerk. Zoek je een partner die graag met je meedenkt, waarbij alles van begin tot eind klopt? Bij Striethouldt Catering laten we niks aan het toeval over, oprechte gastvrijheid en passie zit in onze genen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wat we zelf niet hebben, dat regelen we!

EVENT/ FESTIVAL CATERING
Van mobiele snackwagens, foodtrucks tot uniformiteit met pagodes. Van patat tot een complete foodline-up met grote diversiteit aan waanzinnig lekkere specialiteiten. Koud bier van de tap, drankjes uitschenken of een koffie concept, niks is ons te gek
en hebben het in huis.
Liever zelf de drinks in handen houden? Kies dan alleen voor een food concept, die wij graag in overleg samenstellen.

PARTY CATERING
Of het nu bij je thuis, op jouw bedrijf, in een weiland of aan het water is, wij verzorgen op de meest diverse locaties graag alle belangrijke en mooie momenten die je wilt vieren. Sharing- en uitgeserveerde diners, muziek, tapas, bediening, koks, champagne, tent, cocktails, patat in de nacht….en nog veel meer.

Jij hebt de perfecte locatie? Wij maken er een fantastische feest happening van. Ons team regelt alles van concept tot draaiboek en nemen de organisatie zoveel mogelijk werk uit handen.
Hierbij kan je denken aan; groot aanbod tenten, (thema) aankleding, enthousiaste crew voor achter de bar, ticket- en muntverkoop, muziek, entertainment, nutsvoorzieningen, bar uitgiftes, mobiele keukens, licht en geluid, toiletten, security, e.h.b.o., fotograaf, posters en wat er
nog meer te regelen valt voor jouw feest…..!

VIP CATERING
Met regelmaat verzorgen wij in een formele of informele setting, voor bijzondere genodigden de catering. Alle aspecten zoals culinaire heerlijkheden, bubbel ontvangst, stijlvolle decoratie en inrichting zorgen voor een ultieme gastbeleving, waarbij aan alles is gedacht.
CREW CATERING
Elke dag kan Striethouldt Catering ontbijt, lunch of diner verzorgen voor de crew en vrijwilligers. Met een combinatie van gevarieerd, lekker, voedzaam
en gezond eten. Voedzaam voor wie moet presteren, prettig geprijsd voor wie moet betalen. Met een
kwaliteit zoals het hoort.
BEURS
Onze inzet zal tijdens een beurs van toegevoegde waarde zijn, die ten goede komt aan de uitstraling van jullie stand. Waar de beurs ook is, wij reizen graag mee en verzorgen de medewerkers en relaties onder andere met eten, drinken, hapjes of een ludieke Meet & Eat concept. We hebben een breed assortiment aan culinaire items, gastvrije crew en hostesses.
 

TEAM
Onze resultaten behalen we niet alleen, dat doen we samen met ons geweldige team.
Goed werkgeverschap is belangrijk voor ons. Het team betrekken in de volledige organisatie
vinden wij van grote waarde. Ook stimuleren wij onze medewerkers om zichzelf te blijven ontwikkelen. Het team denkt en helpt mee in de uitvoering van onze plannen. Ook krijgen zij verantwoordelijkheden om onze projecten tot een succes te maken. Dit maakt dat we een hecht team zijn, waarin iedereen voor elkaar klaarstaat en alles bespreekbaar is.
Samen denken, durven en doen!

www.cateringuitdrenthe.nl