Sjef

Sjef

Bij Sjef.app bieden wij bestel-en-betaaloplossingen aan voor de evenementen, venue en hospitality branche van groot tot klein in binnen-en-buitenland. Sjef.app heeft voor iedere type klant de perfecte oplossing.

Met ons platform faciliteren wij meerdere oplossingen namelijk cashless lockers, munten registratie, en mobile ordering. In ons platform komen al deze modules samen waarbij alles real time in te zien is in ons dashboard. Onze hardware werkt altijd en is razendsnel voor de snelste transactieverwerking wat zelfs werkt bij stroom en internet uitval. Het Sjef.app platform ondersteunt zowel open als closed loop mogelijkheden en onze mobile ordering maakt het mogelijk om je bezoekers een beter customer experience te geven. Na elk event faciliteert het platform een reconciliatie van alle registraties die hebben plaatsgevonden voor een snelle afsluiting van de dag of het event.

Creëer de beste hybrid customer experience met Sjef. Het platform voor de nieuwe manier van bestellen en betalen.

Sjef is een all-in-one platform voor de evenementen- en horecabranche van groot tot klein in binnen- en buitenland. Wij ontwikkelen soft-en hardware oplossingen gericht op de customer journey van de toekomst door een brug te slaan tussen de online en offline wereld. 

Door gebruik te maken van onze soft- en hardware oplossingen wordt het voor iedereen sneller, makkelijker en leuker van begin tot eind. Voor jou, je leveranciers, medewerkers en bezoekers. 

Beheer alles vanaf één platform. Laat bezoekers bestellen en betalen middels mobiel, kiosk of bij de kassa. Verhoog je omzet, verkort wachttijden, creëer efficiëntere workflows, krijg realtime inzicht en controle over je betalingen en verzamel de data die je nodig hebt.