SEM | Smart Event Managers

SEM | Smart Event Managers

SEM | Smart Event Managers is een initiatief van Ester de Graaf. Al jaren actief in het vak en elke dag fris op met nieuwe ideeën. Ester is oprichter en eigenaar van DDG-Europe.com, een Europees Marcom & Events bureau. Zij runt nu SEM. Het online platform om event-professionals te inspireren, te bemiddelen en op te leiden.

Onder het label SEM vinden opdrachtgevers direct flexibele en permanente evenkracht, wordt nieuw talent getraind en krijgen ervaren eventprofessionals begeleiding en praktische steun.

SEM |Smart Event Managers is vooral een enthousiaste en energieke gemeenschap van vakgenoten die elkaar helpen bij zaken waarop ze niet met elkaar concurreren. We delen ervaring, vakkennis en waar mogelijk zelfs faciliteiten en support. Zo is bemiddeling voor flexibele jobs in de event-sector interessant voor zelfstandigen die weinig tijd hebben voor acquisitie.

SEM is vooralsnog een Nederlands initiatief, maar DDG Europe heeft een netwerk met internationaal potentieel. Gevolg is dat de eerste SEMs al in Engeland zijn geplaatst! Onze internationale site is bijna live, check: www.we-are-sem.com  

Check us out op onze Nederlandse website: https://www.iamsem.nl/. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips & tricks binnen het eventvak? Meld je dan aan voor SEM's Update via https://www.iamsem.nl