SEM productions

SEM productions

Wat wij doen?
SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek. De kern van onze dienstverlening is de
technische productie en realisatie van een evenement. Daarbij moet je denken aan bijvoorbeeld:
geluidsystemen, lichtshows, LED schermen, beursstands, projectieschermen en dat doen we
voornamelijk als compleet pakket inclusief transport en bediening. Maar we gaan vaak veel verder dan dat. Want vanaf het ontwerp tot en met de realisatie van de technische infrastructuur zijn wij graag van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. We denken mee en delen graag onze kennis, ervaring en ons netwerk.

Hoe we dat doen?
Bij SEM productions werken we met een ideale mix van jong talent en jarenlange ervaring in
combinatie met professionele materialen. We beschikken over een uitgebreid wagenpark waardoor we erg flexibel zijn. Denken in mogelijkheden zit in ons DNA en we omarmen innovatie en nieuwe technologie. Samen met onze opdrachtgever vertalen we de creatieve wensen en ideeën naar een evenement dat voldoet aan de vooraf geformuleerde doelstellingen.

Waar en voor wie dan?
Ons werkgebied bestrijkt heel Europa en is zeer divers: van concerten tot bedrijfsfeesten, van
standbouw tot TV- en theaterproducties. Overal wordt gebruik gemaakt van licht-, geluid- of
videotechniek. Je kan ons dus op heel veel verschillende plekken tegenkomen. We hechten veel waarde aan de relatie met onze opdrachtgevers, die we als een echte partner zien waarmee we samen werken aan een succesvol evenement.

Wat we nog meer doen?
Naast eventtechniek ondersteunen we diverse Nederlandse theaters met gespecialiseerd personeel. Dit doen we onder de naam ‘SEM werkt’, een uitzendbureau speciaal voor de theaterbranche.

Wil je nog meer over ons te weten komen?
Kom gezellig langs op onze stand 560, waar we je samen met Stille Events en Airstage graag ontvangen voor een kop koffie!