The Safe Group

The Safe Group

Bij The Safe Group for Events leggen we de focus volledig op beveiligings- en communicatietechnologieën voor de evenementenwereld. Door het jaar zijn we een hecht team van tien vaste medewerkers, dat zich tijdens het festivalseizoen verdubbelt om zo de sterkste netwerken ter wereld te ontwerpen en uit te bouwen.

 

Waar andere beveiligings- en communicatiebedrijven door de jaren heen gedwongen werden om ICT te integreren in hun manier van werken, zit ICT in onze roots. Hierdoor kunnen we verschillende systemen naadloos aan mekaar koppelen, zodat alles vanuit één gebruiksvriendelijk systeem kan aangestuurd worden.

 

Onze expertise wordt bevestigd door een brede waaier aan afnemers. In ons klantenbestand zitten knallers als Rock Werchter en Pukkelpop, maar we werken bijvoorbeeld ook aan tijdelijke projecten van de politie en zijn te vinden op bouwwerven.

 

Waarom klanten voor ons kiezen is simpel: ze hoeven zich niet aan te passen naar ons aanbod, wij passen het aanbod aan aan hen. We luisteren naar de wensen en noden van de organisaties en vervolgens ontwikkelen we beveiligings- en communicatietoepassingen op maat van hun event.