QC Event Group

QC Event Group

 

QC Event Group biedt complete ondersteuning geheel op maat

 

QC Event Group levert meer dan alleen crewsupport. De jarenlange ervaring op verschillende technische producties binnen de evenementenbranche, in zowel binnen- als buitenland, hebben in 2008 geleid tot het complete ondersteuningspunt QC Event Group voor elke productie. Een totaalconcept om van ieder project een groot succes te

maken. De organisatie beschikt over onder andere technici, stagehands, sitecrew, maar ook projectleiders, crewchiefs en adviseurs die de essentiële schakel zijn binnen producties en alle details voor hun rekening kunnen nemen, van planning tot materiaalkeuze.

 

De ondersteuning op maat die het bedrijf biedt gaat verder dan alleen het juiste personeel naar de juiste klus sturen. QC Event Group hecht veel waarde aan kennis en professionaliteit en onderscheid zich door haar opleidingscentrum QC School &  Education. Het personeel wordt intern opgeleid door professionals, middels opleidingen en cursussen die in samenwerking met opdrachtgevers en partners worden samengesteld. Hierdoor wordt iedere productie optimale kwaliteit geleverd. Bij stand 210 wordt toegelicht wat dit voor een opdrachtgever kan betekenen.