Q-LED

Q-LED

Q-LED is een bedrijf dat sinds 2011 werkzaamheden uitvoert op het gebied van video-led. Op verschillende evenementen en met verschillende partners heeft Q-LED ervaring en kennis opgedaan, zowel nationaal als internationaal.

Het team van Q-LED bestaat uit ervaren, gepassioneerde video- en led technici die inzetbaar zijn op alle onderdelen van de productie. Q-LED bouwt op alle mogelijke locaties, zowel indoor als outdoor, op festivals, beurzen, evenementen, theater en meer.

Advies

Samen met onze video-led technici wordt gekeken naar de beste video-led oplossing voor een project. Hierbij valt te denken aan led, projectie en eventueel aansturing.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is van groot belang. Onze ervaren technici kunnen de voorbereiding volledig op zich nemen.

  • Het maken van mapping files en deze uitwerken
  • Het maken van berekeningen voor projectie lenzen
  • Bepalen welke aansturing nodig is

Materialen

Op basis van de wensen voor een project wordt bepaald welke materialen nodig zijn. Hierbij valt te denken aan led, projectoren en welke front of house materialen nodig zijn voor een project. Dankzij een goede samenwerking met onze partners en leveranciers kunnen wij over de juiste materialen beschikken.

Opleidingen

Met een eigen opleidingscentrum heeft Q-LED de mogelijkheid om het personeel op gebied van video- en led techniek intern op te leiden tot professionals. De cursussen en opleidingen worden nauwkeurig samengesteld in samenwerking met onze partners en leveranciers waardoor ons team kennis heeft over vele type video-led.