PVM-Trading

PVM-Trading

PVM-Trading is een jong bedrijf dat zich actief is in de (gerecyclede) kunststoffen voor de GWW en particulieren markt. Specialisme van PVM-Trading zijn de gerecyclede kunststof kliktegels. Deze worden gebruikt voor vele doeleinden zoals: magazijnen, garages, dierenverblijven, maar ook veel voor evenementen. 

Pieter van Middelaar is in 2018 begonnen met zijn eerste bedrijf ‘Pieter van Middelaar’. Hiermee is die actief in de groen- en grondwerken. In 2020 was hij de eerste in Nederland met een unieke methode voor het wegzuigen van de eikenprocessierups. In de zomer van 2020 mocht hij zijn verhaal doet bij BEAU op RTL4. Het in- en verkopen van kunststoffen deed hij voornamelijk eerst in kunststof rijplaten. Later heeft hij daarvoor een extra bedrijf voor opgestart genaamd PVM-Trading B.V. Hiermee biedt die een rijk assortiment kunststoffen aan voor diverse markten. 

De unieke kliktegels zijn zeer geschikt voor evenementen, omdat ze klikken in elkaar en vormen met de ondergrond mee. Hierdoor wordt een ongelijke ondergrond vlak. Struikel gevaar wordt hiermee wegnomen en machines/karretjes kunnen eenvoudig over de baan heen rijden. De kliktegels vallen over elkaar heen. Modder kan op deze manier niet omhoog komen. Ideaal dus voor natte plekken die bereikbaar moeten blijven voor mensen massa’s of machines. Gerecyclede kliktegels PVM-Trading