Pronorm BV

Pronorm BV

Pronorm is als audiovisuele dienstverlener leidend op het gebied van urban experiences; oplossingen die ervoor zorgen dat mensen zich prettiger en veiliger voelen in een (stedelijke) omgeving. Meestal zijn zeer grote projecties, vaak op gevels van gebouwen, de basis. Dit wordt aangevuld met (LED) verlichting, geluid en interactieve besturingen. Deze projecten worden vooral geïnitieerd vanuit marketing design, sport, kunst en cultuur.

 

Pronorm is tevens gespecialiseerd in het creëren van omgevingsbelevingen en doet dit door middel van grootbeeldprojectie. Binnen deze techniek onderscheidt Pronorm zich door gebruik te maken van analoge diaprojecties en digitale 3D videomapping. Videomapping is een techniek waarbij je door middel van projectie een oppervlakte of gebouw kunt veranderen in een bewegend beeld. Dit wordt aangevuld met (LED) verlichting, geluid en interactieve besturingen.

De grootbeeldprojecties worden gerealiseerd met onder andere projectoren van Pani, bekend om haar kwalitatief hoogwaardige grootbeeld projectiesystemen. Pronorm is voor West-Europa de exclusieve partner van Pani.