Podiumtechniek B.V.

Podiumtechniek B.V.

Podiumtechniek B.V. levert sinds 2010 licht- en geluidstechniek voor theaters, podia en evenementenlocaties in Nederland en België. In de afgelopen jaren zijn de activiteiten onder invloed van de voortschrijdende technologie uitgebreid met de levering van de bijbehorende datanetwerken en stroomvoorzieningen. 

Op basis van jarenlange ervaring is er bij Podiumtechniek een leveringspakket ontstaan met enerzijds kant-en-klare producten van kwaliteitsmerken en anderzijds op maat gemaakte oplossingen. Het klantenbestand omvat vooraanstaande theaters en productiehuizen, kleine en grote verhuurbedrijven, en lokale podia en evenementenlocaties.

Met de merken die Podiumtechniek levert, maken ze een statement met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. Op het gebied van DMX-distributie, dimmers, stroomverdeling en takelsturing maken ze gebruik van apparatuur van de Slowaakse firma SRS; buitengewoon robuuste producten en - indien gewenst - maatoplossingen.

JB-Lighting produceert moving heads met vrijwel concurrentieloze prestaties die hun weg vinden naar kwaliteitsbewuste operahuizen en theaters in Duitsland, Zwitserland, en Scandinavië. In Nederland is inmiddels een indrukwekkend aantal podia en verhuurbedrijven overgestapt op JB-Lighting, niet in de laatste plaats vanwege de zeer bescheiden ecologische voetafdruk van de producten.  

ROXX produceert lampen die aan de ene kant dezelfde karakteristiek hebben als traditionele parren, maar dan met variabele kleurtemperatuur, kleurmenging en spectaculaire lichteffecten. Door de éénpunts led-bron brengen ze geen meerkleurige schaduwen voort. 

Zeer breed inzetbaar zijn de ROXX armaturen met ingebouwde accu. Ze hebben draadloze bediening door middel van een app op een smartphone of tablet, waardoor ze overal moeiteloos - want zonder bekabeling – zorgen voor stijlvolle en creatieve verlichtingsopties.