Perfect Sky

Standnr:

Perfect Sky

Perfect Sky is een flexibel overkappingsysteem dat bezoekers van evenementen en festivals beschermt tegen zowel regen als felle zon. Dankzij Perfect Sky bent u een stuk minder afhankelijk van het weer en haalt u meer rendement uit uw evenement. Heeft u een mooie buitenlocatie gevonden voor uw evenement, dan wilt u het zicht daarop uiteraard zo natuurlijk mogelijk behouden. Dit kan perfect met een Perfect Sky. Daarnaast bent u ook niet afhankelijk van droog weer voor het slagen van uw evenement.
Perfect Sky draagt zeker bij aan de upgrade van het festivalterrein, want een overkapping van Perfect Sky ziet er altijd strak en verzorgd uit. Bedrijven als Puma, Porsche en Chanel hebben de voordelen van Perfect Sky al ontdekt. 
Een overkapping van Perfect Sky is er in verschillende formaten en is op nagenoeg elk terrein te plaatsen. Het opbouwen en afbreken gaat erg snel. In open veld kan bijvoorbeeld de Perfect Sky 21 meter met middenmast in 6 uur worden opgebouwd en is na afloop binnen 4,5 uur naar een ander evenement.
De overkapping is niet alleen een uitkomst voor bijvoorbeeld productpresentaties, bedrijfspresentaties, (stads)feesten, sportevenementen, concerten en modeshows in de buitenlucht, de Perfect Sky geeft ook zeker meerwaarde aan uw presentatie tijdens indoor-evenementen.