Payconiq Netherlands

Payconiq Netherlands

Payconiq

 

Stap in de wereld van mobiel betalen met Payconiq!

Festivalbezoekers kunnen tickets en drankjes snel en eenvoudig afrekenen door een QR-code te scannen met de Payconiq app, die wordt weergegeven op de betaalterminal, kassascherm, op een bon, op een sticker of in een webomgeving.

Payconiq werkt met vrijwel alle kassasystemen en integrators en bied daarbij ook diverse betaaloplossingen aan waarbij zelfs een directe koppeling met jouw organisatie kan worden gemaakt.Geen extra systemen en het gemak van mobiel betalen. En tegen een scherp tarief!

Mobiel betalen
Payconiq maakt betalen met een smartphone in winkels, online in webshops en onderling tussen contacten gemakkelijk. Ruim 1.500 betaallocaties bieden Payconiq als betaalmethode aan en dat aantal groeit exponentieel. Tot de betaallocaties behoren supermarkten zoals Dekamarkt, Dirk en Spar, retailketens zoals ICI PARIS XL, Jeans Centre en Mitra, webshops zoals DeOnlinedrogist.nl, Fleurop.nl en Flinders en andere betaalpunten zoals de TanQyou Park app, de Energybox en Van der Valk hotels.

FESTIVALS

Zij gingen je voor:

De festivalbezoekers van

De Parade,

Tuckerville (georganiseerd door Friendly Fire)

en de bezoekers van alle feesten georganiseerd door Apenkooi kunnen zijn of haar tickets en drankjes al betalen met Payconiq.

Tom Veldhuis Apenkooi Events B.V. “Duurzaamheid staat centraal voor onze festivals. Tijdens DGTL Amsterdam 2019 boden wij als eerste festivalorganisator in Nederland mobiel betalen met Payconiq aan, direct aan de bar. Op het drukste moment tijdens dit festival werd 20% van alle transacties met Payconiq gedaan.”

Iedereen met een Android of iOS smartphone kan gebruikmaken van de betaalapp Payconiq, ongeacht bij welke bank de gebruiker een bankrekening heeft.

Veilig en snel
Betalingen met Payconiq zijn beveiligd met een persoonlijke pincode of vingerafdruk. Consumenten met een iPhone kunnen ook FaceID inschakelen. Payconiq heeft grote Europese banken als aandeelhouder, waaronder de Nederlandse banken ASN Bank, ING, Rabobank, Regiobank en SNS. De app voldoet aan dezelfde beveiligingseisen die voor bank apps geldt. Payconiq is voor consumenten gratis en ondernemers betalen een scherp tarief per transactie. Zij kunnen Payconiq aanbieden via betaalterminal, kassascherm, op de bon of op een sticker.