No Xcuse

No Xcuse

EVENTS

 

Van klein en intiem naar groot en indrukwekkend. No Xcuse heeft ervaring in allerlei soorten evenementen. Vanaf de eerste kennismaking tot en met een tevreden afwikkeling, wij maken er een blijvende herinnering van. Het start met een idee en het eindigt met iets waar iedereen over praat. Wij kunnen compleet ontzorgen van A tot Z.

CONCEPTONTWIKKELING

Kant-en-klaar concept nodig? De uitvoering al in het hoofd maar het vormgeven loopt vast? Dan zijn wij de partij om het evenement cachet te geven. Wij bieden een complete presentatie over de invulling van het evenement. Dat kan in diverse vormen worden aangeleverd. Van presentaties voor kleinere groepen tot bewegende media.

MARKETINGSTRATEGIEN

Het evenement staat er maar het geheel moet aan de man gebracht worden? Met marketing- en media specialisten in huis, kunnen wij een complete marketingstrategie opzetten en uitvoeren. Het begint met een logo en een huisstijl en het eindresultaat is een website met alle nodige functies erin. Samen kijken wij wat er nodig is om te slagen. Ook voor originele guerrilla marketing campagnes draaien wij onze hand niet om.