No Worries.Entrance

No Worries.Entrance

Een snelle doorstroom bij de ingang, noodzaak bij elk evenement!

​No Worries.Events verzorgt met haar specialistische bedrijfstak No Worries.Entrance graag het complete entreemanagement rondom uw beurs, evenement, concert of festival. Wij zijn namelijk binnen geheel Europa, dus ook buiten Nederland en België de onbetwiste specialist als het aankomt op toegangscontrole. Met de inzet van ons ervaren personeel gecombineerd met onze eigen software systemen zal de rij voor uw toegangspoort ineens bijna compleet tot het verleden behoren.

 

Wij zijn uiteraard gespecialiseerd in het verwerken van tickets met daarop een barcode, maar ook met de QR code werken wij graag. Zelfs RFIDis ons allang niet meer vreemd.

Het door ons eigen ontworpen software programma Check-it helpt ons bij het realiseren van onze doelstelling. U kunt op het moment suprême dus gebruik maken van onze eigen software, maar wij kunnen ook uw eigen software gebruiken, de keuze is aan u.

 

Op verzoek kunnen wij ook uw gastenlijst beheren.

 

Wij hebben ervaring en technische expertise met het uitlezen en controleren van tickets van zeer uiteenlopende partijen.

 

Wij beschikken over een uitgebreide collectie draadloze ticketscanners van het A-merk Motorola, types MC 70 en MC75, de beste, en meest betrouwbare draadloze ticketscanners op de markt. Al onze draadloze ticketscanners zijn 2D  en daardoor dus ook geschikt voor het uitlezen van QR codes. Op verzoek leveren wij ook ticketscanners met een draad en USB aansluiting, deze zijn allemaal van het A-merk Datalogic.

 

Onze entreecoördinatoren zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor het scannen op de dag van uitvoer, dit doen zijn samen met onze representatieve Evenementencrew’ers. Enkele kenmerken van onze mensen zijn spontaniteit, secuur, serieus en enthousiasme, kernwaardendie ook overslaan op uw bezoekers.

 

Voor elke evenement, concert of festival groot of klein kunnen wij een gedegen toegangsplan uitwerken met daarin precies uitgewerkt hoeveel medewerkers er nodig zijn en op welke plaatsen. Soms is het namelijk bijvoorbeeld raadzaam om een extra ingang op een andere locatie te creëren.

 

Een grote tent plaatsen om uw toegangspoorten in te huisvesten? Ook toegangspoorten, tenten en eventuele andere bijbehorende materialen kunnen door No Worries.Events geleverd en geïnstalleerd worden.

 

 

Wij zijn van mening dat te alle tijden de wens van de klant het uitgangspunt van onze dienstverlening moet zijn, wij beantwoorden dan ook graag persoonlijk de vragen van onze klanten. U kunt ons per e-mail bereiken via: info@eventtrip.eu, maar u mag natuurlijk ook te alle tijden met onze specialisten bellen op het telefoonnummer

033-4669851

 

 

Wij zien u graag in stand 8 tijdens Festivak!