Ms de Jordaan

MS de Jordaan is de enige échte Amsterdamse feestboot waar je een middag of avond lang kunt genieten van een écht Amsterdams feest.

 

Terwijl gastheer en -vrouw Eddy en Nancy en/of Luc Meijer de gasten met de Amsterdamse Muziekbingo meenemen op een herkenningsreis door de Jordanese popmuziek die zijn weerga niet kent, toveren onze gabbers een onovertroffen driegangen dinerbuffet uit het kombuis.

 

Voor slechts € 77,50 p.p. een hele avond uit- en thuis mét muziek, eten en drinken, ALL IN. Kijk voor andere arrangementen op www.msdejordaan.nl

 

De muziekvaarten van MS de Jordaan zijn voor iedereen toegankelijk.

De MS De Jordaan vaart van Maandag t/m Zondag voor wie maar mee wilt. U kunt boeken vanaf 1 persoon maar ook kleine en grote groepen. Dé Feestboot van Amsterdam is ook compleet af te huren voor 120 - 150 personen, is rolstoelvriendelijk en beschikt over een invalidetoilet (op de begane grond) en invalidelift naar het bovendek dankzij het televisieprogramma Geer en Goor i.s.m. het Ouderenfonds.

 

Op zoek naar een gezellige locatie met live entertainment, buffet, een all inclusive arrangement voor een bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum, bruiloft, trouwerij of productlancering? Dan ben je op MS de Jordaan meer dan welkom. Er is heel veel mogelijk aan boord.

 

Reserveren is noodzakelijk en kan via www.msdejordaan.nl, telefonisch (020-8201777) of per mail (info@msdejordaan.nl).

Wij hopen je te begroeten op Dé Feestboot van Amsterdam.

 

MS de Jordaan MOET je een keer meegemaakt hebben! Schip Ahoy!