The Mood Managers

The Mood Managers

The Mood Managers

is een DJ evenementen en activiteiten bureau, dat je event kan voorzien van bijv een DJ 2.0 (evt met artiesten samen), mobiele DJ voertuigen, Silent Disco Shows, DJ Workshops, DJ meubels etc.

https://www.themoodmanagers.com/

DJ met artiesten boeken

Mood Manager
Iedereen noemt zich tegenwoordig DJ. De techniek heeft er voor gezorgd dat het een stuk toegankelijker is geworden voor iedereen. Alleen als je auto kunt rijden, wil nog niet betekenen dat je ook goed auto kunt rijden! Daar is o.a. tijd, ervaring en inzicht etc voor nodig.
Zo ook met het DJ vak, daarom noemen we ons tegenwoordig Mood Managers (DJ 2.0) ipv DJ's

Mobiele DJ Voertuigen
In 2013 zijn we begonnen met bouwen van onze eerste dj voertuig, onze DJ bus, een ladderwagen uit 1966. Daarna kwam in 2017 de DJ Stint en in 2022 is daar de Lambro DJ bij gekomen, een soort Piaggio Ape aka tuktuk, met de Lambro staan we trouwens op Festivak, op plek B569!

https://www.gethy.nl

https://www.ourflow.nl

Elektrische DJ tuktukDJ StintDJ brandweerbus

Silent Anything
Ze zijn niet meer weg te denken uit het feest circuit, de Silent Disco‘s! Overal kom je ze tegen, het begon voor veel mensen op theaterfestival de Parade met de Silent Disco in de kooi. Perfect voor als je geen versterkt geluid mag hebben op je locatie of als andere dingen in de omgeving stoorzender zijn met hun lawaai.

Het is natuurlijk geniaal om naar te kijken, al die mensen die lekker hard vals meezingen, zonder dat jij de muziek zelf hoort. Vooral als je meerdere dj’s tegelijk hebt, dan wordt het pas ECHT een feest!

Je kunt onze Silent Disco Club inhuren voor een bedrijfsevenement, bootparty, straatfeest, festival, bruiloft , noem het maar op!
Ook je beurspresentatie silent doen wordt steeds vaker ontdekt qua effectiviteit. Zoals we al aangaven in de titel, Silent Anything!

https://www.silentdiscoclub.nl/silent-disco-show-met-onze-djs/

Beste Silent Disco koptelefoons

DJ Booth's
De DJ heeft natuurlijk DJ gear die ergens op geplaatst moet worden en dat mag er ook zijn tegenwoordig. Dus hebben wij exclusieve DJ meubels gebouwd die niemand anders heeft. Niet de standaard dingen die je nu overal steeds ziet.

https://www.themoodmanagers.com/dj-booth-huren/

DJ booth cassetteDJ booth speakersDJ booth ghettoblasters

DJ Workshops
De DJ Workshop/DJ Clinic van DJ School Utrecht duurt minimaal 2 uur en kan ook op locatie buiten Utrecht gegeven worden. Wij geven elke set een aparte ruimte, zodat je geen last van elkaar hebt en het geluid hardop kan. En niet iedereen een eigen set en dat je continu alleen maar met je koptelefoon op staat, wat maar de helft vd beleving is, wat bij veel aanbieders gebeurt!

https://www.djschoolutrecht.nl/groepen/

Fotowanden
Een fotobooth kan je ook niet meer omheen tegenwoordig op je event, bruiloft of verjaardag. De achtergronden daarvoor zijn vaak ondergeschikt, binnenkort hebben wij daar de oplossing voor!

https://www.themoodmanagers.com/fotobooth-huren/