Medical Events NL

Medical Events NL

Medical Events NL is een ervaren speler op het gebied van evenementen hulpverlening en heeft haar diensten meermaals bewezen op diverse (sport)evenementen, live televisie evenementen, festivals, en alle andere activiteiten waarbij medische hulp aanwezig moet zijn.

Medical Events NL voorziet uw evenement graag van medische zorg, in de vorm van hulpverleners en materiaal. Wij stellen ons duidelijk zichtbaar maar discreet op en we handelen snel en doeltreffend. Dankzij onze uiteenlopende ervaring kunnen wij goed overweg met de regels en vereiste voorzieningen die voor de verschillende evenementen gelden. 

Wij hebben een moderne uitrusting om dienstverlenend te kunnen werken op een hoog niveau tegen een goede prijs. Wij hebben de mogelijkheden om een volledig ingerichte behandelruimte te plaatsen en hebben beschikking over ambulance voertuigen, -motoren, -quads, -terreinwagens en -mountainbikes om snel en gemakkelijk medische zorg te bieden op groot terrein. 

Door de aanwezige kennis en ervaring, evenals het gebruik van onze goede medische apparatuur en materialen, zijn wij in staat om sneller en adequater op te treden bij een calamiteit. Desgewenst hebben wij uitgebreide mogelijkheden om uw evenement van de juiste herkenbaarheid te voorzien. 

Bezoek ons in stand 650, neem contact op met een van onze medewerkers of plaats vrijblijvend een offerte aanvraag via onze website.