Magic Hangover

Magic Hangover

ZONDER KATER VAN PARTY ANIMAL NAAR EARLY BIRD

Geef de bezoekers van uw evenement een bijzondere experience en verlos ze van de vervelende effecten van een kater. 

 

Magic Hangover heeft de wens om Nederland te bevrijden van de nare effecten van een kater. Ons natuurlijke product is gebaseerd op bruine alg, genaamd Ascophyllum Nodosum, 100% natuurlijk en 100% veilig. Het zuivert je bloed en maakt extra natuurlijke enzymen aan zodat alcohol sneller afbreekt en de effecten van een kater aanzienlijk verminderen of wegblijven. Magic Hangover is 100% natuurlijk, 100% vegetarisch en voorzien van diverse kwaliteitskeurmerken zoals FDA en GMP+.

 

Het mooie is dat je ons product vooraf inneemt. Dus niet ’s nachts of als je thuiskomt. Dan heb je vaak geen zin meer in een halve liter water met een poeder of pilletjes. Of je vergeet het gewoon. Bij intensiever alcoholgebruik is het zelfs mogelijk ons product meerdere keren per avond of dag te gebruiken. Met Magic Hangover blijf je fit, tijdens en na een evenement, feest of festival.

 

Magic Hangover op uw festival of evenement? 

Profiteer van ons originele product dat aantrekkelijk en eigentijds is vormgegeven. Geef je evenement, feest of festival een extra dimensie en verlos je bezoekers van hun kater. 

 

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden tot de verkoop van Magic Hangover op festivals, feesten en evenementen. Ons product kent aantrekkelijke verkoopcondities en een maximale ondersteuning op het gebied van promotie, presentatie en verkoop. Informeer naar de mogelijkheden van ons flitsende promotiemateriaal, stands en verkoop-of promotieteam. Gun uw bezoeker een fris gevoel in de morgen en profiteer van ons unieke product.

Volg ons op social media! @magic_hangover