Ledschermbus.nl

Ledschermbus.nl

Opvallen doe je met de Ledschermbus.

Onze supergave Volkswagen T2 heeft een (outdoor) ledscherm van ca 3x2 meter met een pixelpitch van 4mm voor snaarstrak beeld van dichtbij. De bus kan ook rijdend worden ingezet voor promoties, met en zonder geluid. De bus is voorzien van een eigen aggregaat. Het scherm kan tot ca 5 meter hoogte worden getakeld.  

Daarnaast verhuren wij ook nog een moderne Ford Transit pick up met ledscherm van 3x2 meter, ook met eigen aggregaat en een hydraulische mast tot ca 7 meter hoogte ! 

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor diverse ledschermen op trailers, vanaf 6m2 en groter, outdoor vanaf pixelpitch 3,9mm . Liever modulair op truss? Ook dat kan. Wij kunnen schermen leveren tot ca 120m2 ! Zowel indoor als outdoor.  Geheel geinstalleerd natuurlijk. 

Zonnige Piaggio's

Naast de VW bus bieden wij ook 2 prachtige Piaggio's aan uit 1980, geheel authentiek Italiaanse 2 takt machines met 65 inch HD beeldschermen met waterdichte kap. Ideaal voor in beursstands, bij de entree, in de winkel, en nog veel meer ! De piaggio's zijn ook "kaal" te huur en inzetbaar voor diverse doeleinden. 

Live registratie

Ook voor live video registratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een geheel assortiment professionele camera's, regie units en personeel zodat u verzekerd bent van de mooiste beelden op de ledschermen (natuurlijk kunnen wij ook alles voor u opnemen). 

TV schermen en beamers

Naast de ledschermen bieden wij ook tv schermen op statief aan (65 inch), beamers met projectieschermen tot 6 meter breed voor uw presentaties en seminars. Ook voorzien wij in headphones voor Silent Movies of seminars (2 kanaals) 

NIEUW!! 

Nieuw is onze TIKI- TUKTUK. Een prachtige Piaggio in Hawaii look. Vanaf de wagen serveren wij de heerlijkste Frozen drinks ! Denk hierbij aan Iced coffee/capucinno, slush puppie, scroppino en frozen cocktails! Geheel naar wens. Wij beschikken over 4 - 6 uitgiftetanks. Ongelimiteerde uitgifte mogelijk op besloten evenementen, maar natuurlijk ook met munten etc mogelijk, Alles is hierin bespreekbaar.

Bezoek onze stand en ervaar zelf de VW ledschermbus, video registratie en onze Tiki-Tuktuk bar !