Konligo

Konligo

De visie:
Konligo combineert een creatieve kijk op techniek met esthetiek en ethiek voor een eventstructuur die indruk maakt.

We zijn overtuigd dat intelligent en duurzaam ontwerpen in staat stelt om meer te doen met minder: minder uitputting van grondstoffen, minder afval en minder installatietijd besteed maar meer verwondering, meer fascinatie, meer onvergetelijke ervaringen.

De missie
Tijdelijke constructies naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd de evenementen industrie mee richting duurzame toekomst navigeren.

De voordelen
Schaarstructuren zijn vooraf geassembleerd, gewoon ontplooien en ze zijn direct inzetbaar. Een significante reductie in transport- tijd- en installatie kosten, met een bijzonder esthetische structuur als resultaat.

Onze producten zijn multifunctioneel en ruim inzetbaar: Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor brand activation of als tent, podiumoverkapping, entreeboog, scherm en nog veel meer.

De mogelijkheden
We verkopen, leasen en verhuren voor ieder event. Droom je van een eigen structuur? Een unieke vorm, volledig op maat van de noden en wensen van uw organisatie? Daar maakt ons team van creatieve ingenieurs met plezier werk van.

De stijl
De roterende buizen geven onze structuren hun vorm en hun kracht. De vorm geeft karakter en stijl. Een stijl die klaar is om de wereld te veroveren en nog net ietsje mooier en schoner te maken, be part of it!

De verbinding
De naam Konligo is afgeleid van kunligo, dat ‘verbinding’ betekent in Esperanto.

Verbindingen zijn essentieel voor al onze uitvouwbare objecten, structuren en ruimtes. Verbindingen voorzien onze structuren van zowel fascinerende kinetische bewegingen als robuuste structurele prestaties.

De scharnierverbindingen creëren unieke vormen en fascinerende transformaties van expo ruimten, stands en tenten die wereldwijd uniek zijn. De ruimte die ontstaat onder onze structuren nodigt uit tot ontmoeting. Ons bedrijf is gevormd rond een team van gemotiveerde en creatieve makers, die dezelfde kernwaarden delen.

Konligo is wat ons motiveert en verbindt.