Koninklijke Joh. Enschedé

Koninklijke Joh. Enschedé

Koninklijke Joh. Enschedé , de drukker van de Nederlandse gulden- en Euro bankbiljetten, richt zich met een nieuw en uniek cash betaalconcept op de internationale entertainmentindustrie.
MyEventNote concept gaat uit van een echt en custom made bankbiljet dat dient als betaalmiddel en marketing tool tegelijk op het evenement.

Veel evenementenorganisaties zijn op zoek naar toegevoegde waarde voor hun evenement en naar beleving rondom de evenement datum.

Aan dit onvervalsbare en milieuvriendelijke bankbiljet wordt door de ontwerpstudio van Koninklijke Joh. Enschedé een aantal ongeëvenaarde belevingen toegevoegd, waarmee de meerwaarde voor het evenement wordt vergroot en wordt voor de bezoeker een geweldige ervaring gecreëerd.

Door gebruik van speciaal op maat en wens afgestemde smartphone apps blijft de event organisatie in contact met de bezoeker en levert de app een schat aan marketinginformatie voor de organisatie.

Het collectable MyEventNote bankbiljet is een verzamelitem bij uitstek en levert commercieel een belangrijke bijdrage aan het evenementbudget.