Klinkt Goed B.V.

Klinkt Goed B.V.

Klinkt Goed is de gehoorbeschermingspecialist voor horeca, muziek en evenementenbranche. Klinkt Goed gehoorbescherming staat voor kwaliteit en comfort op maat! Onze uitgebreide service en garantie bestaat onder andere uit:

 

- Gratis aanmeting, overal in nederland en Vlaanderen

- Gratis lektest en persoonlijk advies

- 2 jaar garantie

  

Geen extra verborgen kosten

De afdruk van uw gehoorgang wordt op locatie afgenomen. Wij komen bij u langs, op afspraak, overal in Nederland en Vlaanderen. Voor slechts 99,- (exclusief btw). Zonder extra voorrijkosten. Bij het aanmeten van de gehoorgang krijgt u een advies over het juiste type filter voor uw geluidssituatie. Bij aflevering komen wij persoonlijk langs om de pasvorm te testen. Zo bent u verzekerd van de beste service en kwaliteit.

 

Als beste getest

Met onze partners werken wij er hard aan om de kwaliteit te waarborgen en de concurrentie voor te blijven. Gehoorbescherming van Klinkt Goed voldoet daarbij ruim aan de Europese normen en veiligheidseisen. Deze zijn onafhankelijk getest door het strenge Duitse instituut voor veiligheid en gezondheid op het werk (IFA) en sociale ongevallenverzekering (DGUV). De gehoorbescherming wordt in ons Nederlandse laboratorium vervaardigd met ISO 9001 certificering.

 

Kwaliteit en service op maat

De specialisten van Klinkt Goed staan vaak op dance-events en -festivals voor advies en de verkoop van kwaliteitsgehoorbescherming. Daarnaast maken wij gehoorbescherming op maat voor medewerkers in de evenementenbranche. Zoals de organisatie, artiesten, horeca, licht & geluid. Met gehoorbescherming van Klinkt Goed ben je verzekerd van kwaliteit en comfortabele gehoorbescherming op maat, én met het beste geluid!