Kinly Rental Services

Kinly Rental Services

Effectieve audiovisuele oplossingen zijn het kloppend hart van ieder corporate event, of dat nu een productlancering, presentatie, congres, beurs of opening is. Al deze events gaan leven door de inzet van de juiste audiovisuele apparatuur én de vakbekwame technici van Kinly Rental. U heeft immers maar één kans om het goed te doen.

Uw evenement verdient alleen het allerbeste. Dat vraagt om een goede voorbereiding, een strakke planning en een ijzersterke inhoud, maar ook om een buitengewoon audiovisueel concept. Kinly Rental helpt u graag met het creëren van dit creatieve concept én de uitvoering hiervan.

Ruim 20 jaar ervaring
Al ruim twintig jaar vertrouwen klanten ons hun evenementen toe. Dat is niet voor niets, want wij zorgen ervoor dat die vlekkeloos verlopen. Altijd. Daarvoor zetten wij betrouwbare AV-apparatuur in, maar ook onze kennis van de nieuwste technieken én praktijkervaring.

Verhuur

Volledig ontzorgen
Events waar u (bijna) geen omkijken naar heeft regelt u bij Kinly Rental. Het enige dat u hoeft te doen is aan ons doorgeven welke locatie u heeft gekozen, hoeveel mensen er komen en hoe het programma eruit ziet. Wij verzorgen de volledige audiovisuele aankleding.

ontzorgen

De juiste audio en video
Experience design is dé trend van dit moment. Naast de perfecte oplossing voor audio, video en licht verzorgt Kinly Rental onder meer (live) beeldregistratie, narrowcasting voor bewegwijzering en programma-informatie en (3D-)projectie.

Projectie

De boodschap overbrengen
Kinly Rental onderscheidt zich niet alleen in experience design. Ook live streaming behoort bij ons tot uw mogelijkheden. Live streaming is de perfecte tool om uw boodschap, of die van eventuele eventsponsoren, effectief op uw bezoekers over te brengen.

Evenementen

Geinteresseerd hoe Kinly Rental Services uw evenement tot een succes kunnen maken? Bezoek dan onze stand tijdens Festivak of stuur een mail naar rental.nl@Kinly.com