Kermis op de Basis - DROPSTUFF MEDIA

Kermis op de Basis - DROPSTUFF MEDIA

Een unieke eventlocatie waar je wordt ondergedompeld in inspiratie, innovatie en creatieve ontregeling. Kermis op de Basis biedt een bijzondere plek voor vergaderingen, workshops, hei-sessies of andere zakelijke events.

Dit culturele en creatieve concept is gevestigd op Park Vliegbasis Soesterberg. Op deze historische plek kun je groepen van 10 tot 450 gasten ontvangen in een of twee vliegtuigshelters van elk ruim 800 m2. De locatie ligt midden in een prachtig natuurgebied van het Utrechts Landschap, op slechts 5 minuten rijden van de A28. Een unieke plek waar erfgoed, technologie, creativiteit en natuur bij elkaar komen. Tijdens de Koude Oorlog was de Vliegbasis Soesterberg een Amerikaanse basis waar vliegtuigen dagelijks testvluchten uitvoerden en in enorme shelters 24/7 klaar stonden om op te stijgen. Inmiddels is het een beschermd natuurgebied.

Een interactieve en artistieke kermis als inspirerende omgeving voor uw event
Deze locatie is gebaseerd op een bijzonder concept. In de shelter staan allerlei kermisattracties uit het prijswinnende project 'De Koude Kermis' van mediakunst-collectief DROPSTUFF MEDIA. In dit project worden de verschillende kermisattracties steeds verbonden aan de verhalen van morgen, de verbeelding van creatieve processen en de verwondering over nieuwe technologische mogelijkheden. Kortom; voor iedere groep die graag buiten de gebaande paden gaat kijken.

DROPSTUFF MEDIA bedenkt, ontwikkelt en realiseert interactieve installaties voor festivals, musea en events. Wil je je klanten en gasten écht onderdompelen in jouw verhaal? DROPSTUFF creëert unieke belevingen gebruikmakend van zowel fysieke als digitale middelen als VR, AR en kunstmatige intelligentie. De ontwerpers en makers achter DROPSTUFF hebben Kermis op de Basis in Corona-tijd ontwikkeld als unieke experience en eventlocatie.

DROPSTUFF