Kaldi

Kaldi

Kaldi Mobiel Bergen op Zoom, voor een exclusieve koffiebeleving
De lancering van een nieuw product, een jubileum of een relatiebijeenkomst. Bijzondere momenten gaan vaak gepaard met een heerlijk kopje koffie. Ger Haverkamp, barista van Kaldi Mobiel Bergen op Zoom, zorgt tijdens uw zakelijk evenement voor een exclusieve koffiebeleving die u en uw relaties nog lang bijblijft!
Mobiele koffiebar
Ger bereidt de heerlijkste koffies vanaf een Piaggio omgebouwd tot mobiele koffiebar. En dat is al een belevenis op zich! Neem daarbij de geur van verse koffie en u bent verzekerd van een enthousiast publiek. Het assortiment is groot. Cappuccino, latte macchiato, espresso, koffie zwart, thee en noem maar op. Bijna alles is mogelijk. En wilt u een exclusieve koffie helemaal afgestemd op uw evenement, bv. in combinatie met een heerlijk likeurtje of aperitiefje, dan kan dat ook.
Trendy loungebar
Kaldi Mobiel Bergen op Zoom bereidt ook koffie vanaf een trendy loungebar. Deze loungebar kan door middel van een ingebouwd LCD scherm worden voorzien van uw huisstijl zoals een logo, presentatie of bedrijfsfilm. Door het kleine formaat is deze loungebar ook geschikt voor minder grote evenementen en locaties.
Rainforest Alliance
Met Kaldi Mobiel Bergen op Zoom drinkt u ook een eerlijk kopje koffie. Kaldi is gecertificeerd partner van Rainforest Alliance, een internationale onafhankelijke organisatie die wereldwijd werkt aan de bescherming van het tropisch regenwoud, biodiversiteit en andere ecosystemen. De Rainforest Alliance standaard stelt eisen aan de arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud.
Kaldi zakelijk
Kaldi Mobiel Bergen op Zoom zorgt ook op de werkvloer voor heerlijke koffie en thee, inclusief koffiemachines en servies. Meer weten over een exclusieve koffiebeleving voor uw evenement of organisatie? Bel dan naar 06 - 24 98 81 46 of stuur een email naar bergenopzoom@kaldimobiel.nl.
Neem ook een kijkje op de website www.koffiebar-evenementen.nl.