JMT

JMT

Bestel snel en gemakkelijk meubilair en vloerbedekking bij JMT
leverancier van Festivak.

Op zoek naar up-to-date en kwalitatief meubilair en vloerbedekking, voor stand of event? Dan is dat via JMT Rental Furniture and Floor Coverings snel en professioneel geregeld. Door heel Europa verzorgt JMT grote volumes meubilair op nationale en internationale congressen, beurzen, B2B en leisure events.

JMT denkt mee in het creëren van de perfecte ambiance om uw boodschap optimaal over de bühne te brengen. Markten en mensen veranderen continue, trend volgt op trend en sommige klassiekers blijven altijd bij ons. En dat geldt ook voor de collectie van JMT, on trend en altijd op zoek naar spannende materialen, ontwerpen en technologie, maar ook voor de echte klassiekers van o.a. Verner Panton, Hee Welling, Charles & Ray Eames of Philippe Starck kan je bij JMT terecht.

JMT is 24/7 bereikbaar, heeft een grote voorraden beschikbaar en kan altijd snel schakelen. We zetten graag die extra stap, je kan vertrouwen op een professioneel team dat een vlekkeloze service verleent ‘no questions asked’. Naast service staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel, producten worden vakkundig gerepareerd, gerecycled of krijgen elders een nieuw leven. Maak uw keuze in meubilair en meubilair op jmt.nl of neem contact met ons op via info@jmt.nl of 0167-523925 dan helpen onze medewerkers van JMT je graag verder!