Hotel Papendal

Hotel Papendal

Evenementenlocatie:

Papendal ligt In het hart van de Nederlandse Topsport waar alles draait om beter worden, succesvol zijn, winnen… Geen betere plek voor een indrukwekkend evenement! Papendal ligt verscholen in de Veluwse bossen nabij Arnhem. Dichtbij alle grote snelwegen, luchthavens en internationale treinstations. Met ons 72ha evenemententerrein, 2 grote multifunctionele congres/beursruimten én onze unieke connectie met sport maken wij van elk evenement een onvergetelijke beleving op maat.

Korte omschrijving hotelfaciliteiten:

#OpPapendal weten wij dat nachtrust heel belangrijk is. Gasten kunnen hier genieten van een goede nachtrust in een bosrijke, relaxte omgeving. Wij beschikken over 151 comfortabele 4-sterren hotelkamers in verschillende kamertypes: standaard, superior en suites. Alle hotelkamers beschikken over uitstekende eenpersoons boxspringbedden van M-Line, want naast onze zakelijke hotelgasten maken ook de sporters van TeamNL gebruik van onze hotelfaciliteiten.

Capaciteit van de locatie of specifieke ruimte:

Onze multifunctionele evenementenzaal (Athene Zaal: 1.650 vierkante meter) is uitermate geschikt voor een sit-down diner en/of als inspirerende netwerkruimte. Door de flexibele wanden kunnen we de zaal op maat maken voor elke groepsgrootte. Op ons evenemententerrein kan elk soort festival, sportdag of buitenactiviteit plaatsvinden. 

Beschrijving van capaciteit van de parkeergelegenheid:

Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar #OpPapendal. Op Papendal kun je zorgeloos en gratis parkeren. Hier zijn ruim 500 openbare parkeerplaatsen inclusief mindervaliden parkeerplekken. Heb je een elektrische auto? Geen probleem! Achttien parkeerplaatsen zijn voorzien van oplaadpunten. Van parkeerbegeleiding tot valet-parking, alles is mogelijk.

Beschrijving bereikbaarheid:

Papendal is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Of je nu uit de richting Utrecht komt, Apeldoorn of Eindhoven, vanaf de A50 of A12 ben je zo #OpPapendal. Wanneer je het terrein oprijdt, volg je de borden naar jouw eindbestemming. Daarnaast is Papendal ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt bij onze bushalte op het terrein. We hebben zelfs een ‘Papendal – Taxi’, welke te reserveren is via de receptie van ons hotel.

Overige bijzonderheden:

Hotel Papendal is uniek door zijn ligging op het Olympic Training Centre, thuisbasis van TeamNL. Onze gasten voelen de energie die hier #OpPapendal heerst. Jouw bijeenkomst op Papendal krijgt een extra dynamiek door de beleving van sport.